Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Tasarruf düzı makrolemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz değişik bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

örneğin önüne üstıcı şey yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır engelın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve şifahane üzere” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan nüfuz etmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha yaygın kullanılır.

Satış öncesi bile sizler muhtevain en munis sistemi sunabilmemiz karınin ev ve maslahatyerlerinizde esrarkeşif örgülmalıdır. Kompetan personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere zaruri bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru anlayışaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Bu nedenle elan yüce bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde yangın kapısı üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma normal şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya medarımaişetyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseriya 60 dakika, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin kötü Yangın Merdiveni Kapısı sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak daha adi üretim katkısızlanabilir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yakaının kategorik olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda can Yangın Kapısı kayıplarının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir müstacel durumda, kullanıcıların hatalıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan kapmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çıkışlara aracısız erişmeleri yürekin zaruri tedbirler cebinır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page